21 Eylül 2007 Cuma

“Türkler Boykot Yapamaz” (!) mış


Bir; çünkü Türkler enayidir, kendi aleyhlerine olan bir durumun karını-zararını ayırt edebilme kabiliyetine sahip değillerdir. İki; iyi biliyoruz ki Türklerin en büyük rakibi Türklerdir. Klasik olarak birileri derhal;


"Ne boykotu! Her şeyimiz zaten onların."


Yahu, bizimkilerin de doğru-dürüst bir şeyi yok ki!


"Bizim milletimize gelmez abi, sonuç almaz."



diyecekler diye iyi biliyorlar, hatta sözle destek verenlerin bir kısmının fiili alışkanlıkla boykot kırıcılığı yapacaklarını da iyi biliyorlar.


Biz de iyi biliyoruz ki Marlboro`dan, Coca-Cola`dan, Mc.Donalds`tan, Levi’s`ten vs. marka göz kamaşmasından kolay vazgeçemeyeceğiz. Ülkücülerimiz de, Solcularımızda, Liberallerimiz de, Dincilerimiz de çoğunlukla Mevlana`nın tarif ettiği gibi : “Ben ne insanlar gördüm, üzerlerinde ideoloji yok. Ben ne ideolojiler gördüm, içinde insan yok.” Söz, sanırım aşağı yukarı böyle..Bütün mesele de biraz şöyle ; uğruna ölünecek dava mı kalmadı, ölecek dava adamı mı? Bence ‘b’ şıkkı..



"Ruhun mu ateş yoksa o gözler mi alevden,

Bilmem ki bu yürek nasıl korla tutuştu?"



diyen bağrıyanıklar yerine; ‘Canım, ne olacak ki bundan’cılar, ‘bizim milletten bir şey olmaz abi’ciler ve boş ver bu işleri, kim aday, ondan bahset’çiler yarışıyor.



Ört ki ölem ! Çıkışı kendimiz kapatmışsınız bir de kaybolduk diyorsunuz. Hem ölmekten korkuyor hem de can çekişiyorsunuz. “Ölümden korkanlar intihar etsin” der Atsız. “Allah`tan korkan Amerika`dan korkmaz” diyor Gökkubbe Dergisi. Nihat Genç de “Allah`ın 99 ismine Amerika ne zaman eklendi?” diye soruyor dindar geçinenlere.



Ödümüz kopuyor Avrupa`ya, Amerika`ya laf, mallarına halel gelecek diye. Reislerimiz Marlboro tüttürmeye devam etsinler; ‘her zaman Türk`e göre, Türk için’. Devrimcilerimiz bar ve metres sosyalizmine devam etsinler; üretimden gelen güçlerini kullanarak. Muhafazakarlarımız hem İsa`nın hem Musa`nın kapitalistlerine secde etmeye devam etsinler ‘Büyük şeytan Amerika’, Lanet sana Yahudi’ replikleriyle.


Bir de Atatürkçülerimiz var; Emperyalizmle uğraşacağına başörtüsüyle, İmam-Hatip`lerle uğraşanlar ve laikliği içki içmek zannedenler. Çok yaşa sen ülkem ve ülkem insanı.



İSTER MERMİ OLSUN İSTER OY PUSULASI ;

İYİ NİŞAN ALMALI İNSAN, KUKLAYI DEĞİL KUKLAYICIYI VURMALI.



Malcom X`in ruhaniyeti de şahittir ki Dünyayı Şer Üçgeni yönetiyor: ABD, İngiltere ve İsrail. Dünyayı kana, ateşe boyayan bu Küresel Çete. Ülkeleri terörist damgasıyla damgalayabilecek kalıp atölyeleri ve terörist imalathaneleri de var. Bile bile lades diyoruz bunlara bile bile BOYKOT. Hemi de 365 gün 6 saat. Bir yıl dişimizi sıksak, üçlü sacayaktan biri kesin çatlayacak.


Evanjelik Kıyametçiler, Masonik Kraliyetçiler ve Semitik Siyonistlerledir dünyanın kavgası. Yani Küreselleşmeyle. Yeni sömürgecilik, neo kolonyalizmdir küreselleşme. Global Köyün Gladyatörleri de Bush-Blair-Olmert değil, Rockefeller, Morgan, Soros, Ford, Rotschild`lerdir. De olsun, boykot olsun. Adam gibi adamların boykotu da adam gibidir. İlla bahane gerekmez.



İki keçiden biri daha keçidir. Gandi, İngiliz sömürgeciliğini Pasif Direnişle yıktı. Yok, biz koyunsak uçurumdan peşpeşe atlama modasına uyalım ki dedikleri doğrulansın. Şu çılgın Türkler, boykot-moykot yapamaz (!) Oysa bu; Türklere aptal demeye çıkar. Katiline aşık kurban tipi.


Haydi, Kürşad`ın narasıyla indik boykota diyelim. Vur memur vur, 2023`ü kur. Amerika “the end”, sıra Çin`de. Ezeli rekabette 21.yy.randevusu. Yer Asya, zemin petrol ve gazla kaplı. Şahitsiniz; Amerikan kapitalizminin kanı çekildi. Akınımız var yine Çin Seddi`ne. Cesaret yiğidim cesaret, yıkılsın esaret.


Allah aksiyonumuzu arttırsın ve bizi geleceğimize bağışlasın.



20.09.2007

Hiç yorum yok: