19 Ocak 2009 Pazartesi

Gaz Müslümanları ve Gaz’ze

"Ey İslam Ümmeti! Birinci vazifen zulmi durdurmaktır."

Filistin dramının son naklen vahşet sahnesine farz-ı ayn duruşunu sergilediniz ama ya diğer zulümler?

Cizre'de hapşırsanız Telafer'den duyulur. Felluce sallansa Şırnak hisseder. 5'inci senesinde Irak zulmü, Bosna zulmünü 5'e katladı, gidiyor. Kayıplar 2 milyona, yetimler 4 milyona, evsizler 6 milyona yaklaştı. Ve yüzbinlerce sistematik tecavüz..

Mostar Köprüsü vurulunca yutkunamaz olmuştuk. İmam-ı Azam Camii, Hz.Ali Türbesi vurulurken maç seyrediyorduk. Irak'taki kardeşlerimizin bir El - Fetih'i, bir Hamas'ı bile yok. Lakin Nazi zulmünün bir benzeri olan Irak zulmünde kalp ve kafa olarak yokuz.

Oysa 'Müslümanın kafirle cihad edenine Türk denir' derdi İsmet Özel. Ne kadar zulüm ayeti var; Kur'an okuyan Müsüman yok mu? Yoksa 'abiler en iyisini bilir' veya 'efendibaba gereğini yapar' deyip maç seyrini sürdürüyor muyuz?

Yahudilere ve Siyonizme karşı taşan tepkimiz iş ABD olunca nasıl bıçak

gibi kesiliyor?

Komünizme karşı yapılan cihad Kapitalizme karşı niçin sökmüyor?

Müslümanın imanının anten ayarlarıyla kim oynuyor?

Amerika deyince dizlerinin bağları gevşeyen Müslümanlar, ABD'ye zati

ve subuti sıfatlar yüklemiş olmuyorlar mı?

'Oku' diye başlayan bir dinin okumayan mensupları hakkında hüküm

nedir?

Ve en önce biz varacağız Arasat'a kerdeşlerim

Gideceğiz ve en önce biz

Havzın başında bekleyen Peygamber'in yanına

Çünkü biz cihadı alnımızın çatına vurduk

Her sabah şehadeti koyduk dualarıızın başına

diyen İbrahim Sadri'lerimiz ne işle meşgul?

Zulme en büyük destek tepksizliğimiz (sonuncusu hariç). Zulme en büyük ders ve direniş; b-o-y-k-o-t. Hani hiç yapamadığımız.. hani olay olunca 'İsrail şaşırma, sabrımızı taşırma' diye bağırdığımız ama hadiseler küllenince Ariel'le yıkandığımız..

Bırakın tüm yabancı ürünleri sadece Şer Üçgeni'in (ABD, İsrail, İngiltere) ürünlerini almayalım, zulüm kesilir dedik; alışkanlıklarını terkeden olmadı. Bir Marlboro'yı bile bırakamayan, bir Coca Cola'dan bile vazgeçemeyen dünyanın kötü gidişine neyle ve nasıl nizam koyacak?

Anlaşılan o ki İslam inancı Müslümanlara bir numara büyük geliyor. Onlar hala particiliği İslamcılık zannediyor. 40 yıldır verilen maya tutmuş; zahiri bizden, batını ecnebilerden bir tür oluşmuş. Camide tadil-i erkan, piyasada Kapitalist racon.

Aldatan bizden değil, zulmeden bizden değil, zulme ortak olan bizden değil; iyi de biz kimiz? Asr-ı Saadet'te kimin izdüşümüyüz? Fitne ve nifak iliklerimizin neresine kadar yükselmiş?

Bize ne lazım: 220 voltluk bir elektro - şok mu yoksa Amerikan uçaklarının İzmit'i ve İstanbul'u bombalaması için mektup mu? Veyahut sıradışı ilahi bir tokat mı?

Gaz'la çalışan tüm Müslümanlar adına, Gazze'nin yükselttiği tansiyonumuz düşmeden boykotla bedenimizi ve vicdanımızı temizleyelim. Onlar sırayla bizi temizlerken biz de onların necaset markalarını bu toptaklardamn temizleyelim. İran'ın Ayetullahı bile 'haram' fetvası verdi; yok mu arttıran?

Abiler, ablalar.. Efendibabalar, hocaefendiler.. 90'lı yılların meşhurlarından Patagonya'nın Sesi Radyosu'ndan sizin için bir istek parçası çalıyorum:

"Yürü bre yalan dünya

Senin aslın Amerika

Etekliğin basma olsa

Kefen bezin Amerikan"

Hiç yorum yok: