10 Nisan 2009 Cuma

Şehit Kardeşim Muhsin Yazıcıoğlu

Türk dünyası değerli bir evladını daha kaybetti. O bir nefer O bir mücadele adamı, O herkesin dostu, O tüm güzellikleri göğsünün sol yanına sığdırmış bir kahraman. O'nu anlatmak bir yana, O'nu anlamak asıl olan O'nu tanımış olmaktan gurur duyuyorum. O'nun bitmez tükenmez enerjisi, güler yüzü ve tertemiz kalbi gelecek nesillerdeki gençlere ışık olacaktır.

Koca Reis Muhsin Başkan başkalarının doldurduğu dolma kalem değil ALPEREN ÜLKÜCÜ Kurşun kalemdi. Biz senin vefatınla neyi kaybettiğimizi hala anlamış değiliz. Şaşkınlığımızı bir türlü üzerimizden atamıyoruz belki de bu böyle sürüp gidecek. İlahi takdire rıza göstermemek haşa hiçbirimizin aklından bile geçmez ama diyoruz ya, şaşkınız işte senden beklediğimiz çok şey vardı.

İşte böylece bir başka takdir tecelli etmiş oluyor. İçinde yaşadığımız topluma böyle bir hizmet nasip olmayacak demek ki. Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet için dilde, fikirde işte birliğin bu mümtaz şahsiyeti bu idealle yaşadı.

Bu ideal için çırpındı ve bu İdeale bağlı kalarak, sapmadan,şaşmadan,yılmadan,bıkmadan usanmadan mücadele etti ve hakkın rahmetine kavuştu.Rahat uyu Muhsin arkandan binlerce genç bu ideal için yaşayacak ve çalışacaktır. Dostlarımızın düşmanlarımızın da iftira atan çirkin insanların da bundan şüphesi olmasın.

Türk Milletinin başı sağ olsun mekanın cennet olsun.

Cenab-ı Allah Türkü korusun.

Hiç yorum yok: